fbpx

Kurs

Hva lærer du?

På vårt kurs lærer du:
1: Hvordan å investere i eiendom uten å sette deg fast så du ikke kommer videre.
2: Hva du burde gjøre videre gitt din unike situasjon og ønsker.

Kurset er tilpasset:
Dem som ikke kommer seg videre, ikke får mer lån fra banken eller som ikke finner gode investeringer.

Les hele kursbeskrivelsen ved å trykke "Les Mer" under.

Alle bransjer tjener penger ulikt. Sånn er det også i eiendom. Mange tror eiendom handler om å finne den perfekte investeringen, men i realiteten handler det om strukturering av mennesker, muligheter, verdier, inntekter og gjeld. Du trenger derfor verken å være god på matte eller oppussing for å lykkes. Vi ser at mange ikke kommer seg videre på grunn av lånegrensen på 5 ganger inntekt og 15% egenkapital. Andre kommer seg ikke videre fordi dem sliter med å finne en god investering. I mellomtiden analyserer dem eiendommer på Finn helt til den siste motivasjonen går bort.

 

Dette er synd, fordi kunnskap rundt strukturering av mennesker, muligheter, verdier, inntekt og gjeld vil løse opp i dette. Om du sliter i å komme deg videre, få mer lån til å kjøpe eiendom eller sliter med å finne den perfekte investeringen er dette kurset tilpasset deg.

 

De fleste som kommer til oss har muligheter, men engasjementet har ligget på feil sted. Litt av årsaken til dette er at mange kurs og bøker prater om nettopp analyse fremfor struktur som nøkkelen til suksess. Fatma sin suksess har kommet fra å organisere begrensede ressurser slik at banken lot hun kjøpe mye eiendom på kort tid, og ikke fra å finne den perfekte eiendommen. På den måten gikk hun fra 1 til over 20 eiendommer på under 3 år sammen sin partner Ole Petter. Dette gjorde hun ved siden av sin fulltidsjobb som sykepleier, masterstudent, trebarnsmor og hundeeier. Hun er sjeldent på finn og har ingen analysedokumenter. Sannheten er at den perfekte investeringen ikke eksisterer, og at hun derfor ikke bruker tid på å finne denne. Hun har først og fremst sørget for at banken lar hun kjøpe mer.  

 

Om vi gjør som alle andre må vi også forvente å få samme resultat som dem, men vi har tenkt utenfor boksen hele veien. Derfor står vi nå i en unik posisjon, samtidig som det gjør kurset veldig unikt. Om de fleste leser de samme tingene og at de fleste ikke kommer seg videre må vi gjøre noe annet enn dem. Hos oss får du en metode som vi ser at skiller seg ut fra det som blir spredt gjennom dagens kurs og bøker. Nå som vi har nådd sitt mål, får vi mer glede av å hjelpe deg i å nå ditt. Derfor har vi laget det vi ønsket at eksisterte da vi startet, men som har manglet frem til nå:

 

1: En tjeneste med fokus på strukturering fremfor analyse så du faktisk får kjøpt mer eiendom.

 

2: En helhetlig tjeneste bestående av informasjon, veiledning og hjelp på en og samme tid.

 

Om du har tatt kurs eller lest bøker innen eiendom fra før kan vi love deg at dette er noe annet. Vi er stolte av å være den første som leverer både informasjon, veiledning og hjelp på en og samme tid. På vårt kurs lærer du nøyaktig hvordan vi fikk lov til å kjøpe et tosifret antall eiendommer på under tre år. Dette er verdifullt, men generell informasjon har ingenting å si om vi ikke ser på din unike situasjon og de tingene som gjør at nettopp du ikke kommer deg videre. Det hjelper heller ikke med en individuell plan fra en med masse erfaring om du blir sendt for å fly på egenhånd uten de ressursene du trenger for å gjennomføre planen. Derfor mener vi det er helt nødvendig å gi informasjon, veiledning og hjelp i gjennomføringen på en og samme tid. Gjennom denne modellen kan vi love at kurset blir en investering og ikke en kostnad. Om du ender med å oppleve noe annet skal du såklart få alle pengene fra kurset tilbake.

 

Eiendom er en langsiktig investering hvor nettverk er viktig. Det å kunne bli kjent med deg er vår store gevinst. Hvem vet, kanskje vi blir fremtidige samarbeidspartnere? Derfor ønsker vi å være i kontakt med våre kunder så lenge det er meningsfullt for alle involvert. Hvordan hjelp eller samarbeid du vil trenge eller ønsker er veldig individuelt og dette ser vi nærmere på under og etter kurset. Nå har vi holdt på med kurs en liten stund. Mange er allerede godt på vei med flere eiendommer som de har kjøpt og pusset opp sammen med oss, men som de eier helt selv. Dette gir oss energi til å fortsette arbeidet. Vi hjelper heller 50 mennesker i å få like mye eiendom som vi har nå, enn å ha 2.000 gjennom vårt kurs uten at dem kommer seg videre. Om du imidlertid ønsker å investere på egenhånd etter kurs er det også helt greit. Alle har ulike behov. Hos oss skal du være trygg på at vi ikke foreslår tjenester eller løsninger som du ikke har lyst på. Vi vil at slike ønsker skal komme fra deg og ikke oss ettersom motivasjon og engasjement er kritiske suksessfaktorer innen eiendom. 

 

Selve kurset ledes av Fatma og Ole Petter, og er fordelt over to fullspekkede dager. Hos oss er alle velkomne enten du er nybegynner eller godt i gang. For å kunne levere kvaliteten bruker vi små grupper på mellom 1-4 personer. Det er utrolig givende å kunne bli godt kjent med et knippe mennesker over en hel helg. Våre helgekurs bruker å være en veldig hyggelig, nær og personlig opplevelse med masse god mat og drikke som du såklart får med på kjøpet! Det skal være ålreit å være på kurs med oss. Vi ønsker å bruke litt tid på vår investeringsmetode, men kurset er som en lang veiledningstime så det blir også god tid for alle samtaler og spørsmål. Videre vil vi se nøye på din situasjon og hvordan du kan gjøre det videre.

 

Vi holder på så lenge det er nødvendig for deg. Ettersom vi er såpass få kan vi planlegge når, hvor og hvordan det passer best for deg å gjennomføre kurset. Som regel passer det best med fysiske kurs i Drammen på en lørdag og søndag fra 09:00 begge dagene. Om du bor langt unna og har flere som ønsker å dra på kurs kan vi se på mulighetene for å komme til dere. Vi kjører også gjerne nettkurs via teams. Vi har gode erfaringer med dette. Opplevelsen og innholdet av kurset blir den samme utenom den fysiske tilstedeværelsen som mange setter pris på.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale. Her vil du ikke vil føle deg presset til å kjøpe noe. Da kan du føle litt på hvem vi er og hva vi kan tilby deg. Vi håper å få muligheten til å bli bedre kjent med deg!

Meld deg på her

Fyll inn dine detaljer så tar vi kontakt.

Kursbeskrivelse

Info om kurset

Sted: I Drammen, på nett eller der du er.
Pris: kr 24.999,-
Varighet: varer over 2 dager
Tid: Lørdag og søndag fra 09:00-16:00.
Målgruppe: Alle nivå og aldre.

Usikker om dette er for deg?

Få en uforpliktende samtale idag, bare trykk på knappen under.
Book Samtale

Info Om Kurset

Stedbeskrivelse: I våre flotte lokaler rett utenfor Drammen med overnattingsmuligheter, nærhet til tog og gratis parkering.

Pris: kr 24.999,- inkl. mva. 

Varighet: varer over 2 dager og legges på en Lørdag og Søndag fra 09:00-16:00 

Målgruppe: Eiendomsinvestorer på alle nivå og i alle aldre

Bli en del av vårt samfunn

Vårt nettverk av tidligere kursdeltakere utfyller hverandre og gir oss mer gjennomføringskraft.

Ofte stilte spørsmål

Du kan finne svarene ved å trykke på pilene nedenfor

Du kan når som helst melde deg på vårt kurs! Avbestilling må skje skriftlig og maks 10 dager før kurs. Ved avbestilling av kurs 0-10 dager før kursstart vil vi kreve full kursavgift.

Vi tilpasser antall kurs ut ifra etterspørselen, og kjører i utgangspunktet et kurs hver andre uke. Kurset blir alltid lagt i en helg på lørdag og søndag.

Finner du ikke svaret ditt?