fbpx

Om Oss

Det finnes tusenvis av bøker og kurs innen eiendomsinvestering, men vi tror du har unike spørsmål og hindringer som må løses før du kan komme deg videre. Kanskje du også trenger litt hjelp på veien. Bransjen for hjelp innen eiendomsinvestering består av tre ulike grener: Spredning av generell informasjon via kurs, individuell veiledning gjennom rådgivning og aktiv hjelp under eiendomsinvesteringer. De fleste aktørene i bransjen er flinke, men jobber kun på en av disse nivåene. Vi derimot er stolte av å være den første tilbyderen av alle tre nivåene på en og samme tid. Generell kunnskap vil ikke løse dine unike spørsmål og problemstillinger. Det hjelper heller ikke med gode tips og planer fra en med erfaring om du må stå helt alene i gjennomføringen. Vår erfaring er at du må få både kunnskap, veiledning og hjelp på en og samme tid om du virkelig skal kunne lykkes. 

Videre ser vi at mange står fast fordi de ikke får lov til å låne mer penger i banken. Andre står fast fordi de ikke finner gode investeringer. Allikevel prater mange om analyse og “den perfekte investeringen” som nøkkelen til suksess innen eiendom. Vi mener at suksess handler om strukturering av eiendeler og gjeld fremfor analyse så du faktisk får kjøpt mer og at den perfekte investeringen ikke eksisterer. Vår suksess har kommet fra at vi fikk lov til å kjøpe mange eiendommer av banken på kort tid, og ikke nødvendigvis fra å finne de beste eiendommene. Om du ikke får lov til å kjøpe mer eiendom på grunn av manglende inntekt, egenkapital eller gjennomføringskraft er derfor ABC Boligrådgivning og ABC Prosjektering skapt for deg.

Uansett nivå, drømmer og behov er du velkommen hos oss. Vi ønsker å være et lite og jordnært selskap bestående av to mennesker som du kan stole på og ha et personlig forhold til. Eiendom er en langsiktig investering og vi hjelper deg gjerne med å utvikle en større portefølje over lang tid. Mange av de vi jobber med er allerede langt på vei og dette gir oss energi. Om du ønsker å investere på egenhånd etter å ha vært i kontakt med oss er dette også helt i orden. Vi ønsker ikke å være en som presser på deg tjenester som du selv ikke har bedt om. Hos oss skal du føle deg komfortabel og tatt vare på. Vår motivasjon ligger i å hjelpe deg best mulig uansett hva det betyr for deg. 

Fatma Demirel

Foredragsholder og

eiendomsutvikler

Hei, Mitt navn er Fatma. Jeg er investor og eiendomsutvikler. Jeg elsker å skape kreative løsninger. Refleksjon og tankevirksomhet er mine viktigste ressurser. Jeg heier på personer som jobber hardt for å nå sine drømmer. De som evner å ta beslutningene som skal til for å komme til neste stadium. Det umulige vil ta tid, men de største utfordringene kan ordnes med en kopp kaffe, mye tenking og enkle grep. Nøkkelen til mine prosjekter er at de er håndterbare, begripelige og meningsfulle. Ikke bare for meg, men for andre også. Jeg legger hjertet mitt på det jeg tror på. En av de tingene er at jeg ikke tror på tap innen eiendom, for tap er kun de tingene man aldri vil få tilbake. Det er prinsippene mine som har skapt hvem jeg er i bransjen. Jeg er ikke et resultat av tall, men av opplevelser som har skapt erfaringer og verdier. Nå ønsker jeg å inkludere deg i mitt arbeid. Kanskje det er din tur til å skape din historie? 

Ole Petter Christiansen

Konseptutvikler og

investor

Jeg er en verdiskaper, konseptutvikler og investor. For meg handler investering om å fokusere på de tingene man forstår, fordi risiko reduseres i samme takt som kunnskapen øker. Vi har uendelig med muligheter, men begrensede ressurser. Om vi forstår bare en av alle de mulighetene vi har foran oss er det nok. Derfor tenker jeg at investering også handler om å lære nye ting og utvikle seg kontinuerlig, så vi kan forstå mer om de ulike mulighetene og verden vi lever i. Man blir aldri ferdig med dette, og som investor er tid en av våre største ressurser. Videre trenger vi ikke å få til alt alene. Det er lite effektivt. Derfor må vi omgås mennesker som utfyller hverandre gjennom komplementerende kvaliteter og kompetanse. Til slutt skulle jeg ønske at flere hadde mer kunnskap om personlig økonomi, for gjennom enkle grep kan vi forbedre den økonomiske situasjonen vår dramatisk.

Noen av våre investeringer og prosjekter