fbpx

Prosessen

Du tar kontakt

Etter å ha lest om oss er du kanskje nysgjerrig på hvem vi er som personer og hva vi kan gjøre for deg. Derfor kan en hyggelig og uforpliktende prat være et fint førstesteg. Når du prater med oss vil du aldri føle deg presset til å kjøpe noe du ikke ønsker. Dette er ikke en salgssamtale. Samtalen er kun ment for at vi skal kunne bli bedre kjent med hverandre.

Kontakt oss»

Vi avtaler personlig veiledningskurs.

Etter å ha tenkt litt etter samtalen er det mulig du bestemmer deg for å få personlig veiledning fra Fatma. Det er også mulig å melde seg direkte på kurs veiledning. Du kan trykke på linken under, sende en E-post eller ringe oss for å avtale en passende tid. 

Meld deg på veiledning»

Under veiledning

Under veiledningen er tiden din. Det vil kun være deg og Fatma Demirel. Her tar du opp det som er viktig for deg. Kanskje du trenger mer kunnskap eller en plan for å komme deg videre med konkrete steg. En veiledning varer typisk to timer. Da får vi god tid til å svare på alle spørsmålene dine, samtidig som du får en del oppgaver som må gjøres før du eventuelt velger å bestille en ny veiledningstime.

Oppfølging i etterkant

Det som gjør ABC Boligrådgivning unikt er ikke bare at vi fokuserer på struktur fremfor analyse, men at vi er den første tilbyderen av både informasjon, veiledning og hjelp på en og samme tid. Det er fint med informasjon som faktisk lar deg kjøpe mer eiendom og en individuell plan fra en med erfaring. Når det er sagt hjelper ikke disse tingene om du ikke har ressursene til å bruke informasjonen eller gjennomføre planen på egenhånd. Da er vi like langt. Derfor spør mange om praktisk hjelp. Det kan vi fikse enten gjennom koordinering, eller gjennom et samarbeid under selskapet ABC Prosjektering AS. Andre ønsker å investere helt på egenhånd. Kanskje du trenger hjelp til å finne en god eiendom, få hjelp til finansiering eller hjelp til å gjennomføre et helt oppussingsprosjekt. 

Langtidsperspektivet

Vår motivasjon og energi kommer fra å faktisk hjelpe folk i mål. Ved å hjelpe deg i å få det du vil, er vi sikre på at også vi får det vi vil. Dette er å snu på flisa i forhold til dem som først og fremst leverer tjenester for sin egen vinning, og er selve fundamentet for all vår aktivitet. Vi opplever det som mer meningsfylt å hjelpe 30 mennesker i å få like mange hus som oss, enn å kjøre 2.000 mennesker gjennom et nettbasert kurs med automatiserte filmer. Både i form av kroner og ditt resultat, men også gjennom den gleden det gir og relasjonene vi skaper. Vi møter stadig flinke folk gjennom veiledningene som vi ønsker å samarbeide med. Eiendom er ingen kortsiktig investering. Derfor tror vi de som vil få best resultat er dem som holder planen sin oppdatert, viser et stort engasjement og som allierer seg med folk som kan det dem selv ikke kan.